ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З телеканалу ZIK пішов ведучий Олексій Бурлаков

02.09.2019, 11:31
Фото – фейсбук Олексія Бурлакова

З телеканалу ZIK пішов ведучий Олексій Бурлаков. Про це він написав у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Він зазначив, що втомився “штурхати тіло журналістики в очікуванні патологоанатома”.

“Ті, хто мене знає та працював разом зі мною, пам’ятають (сподіваюсь), що мене переконати чи змусити робити щось, що я вважаю неправильним, – дуже важко. І з багатьох робіт я йшов саме через це – через те що не вмію прогинатися та піддаватись і "робити вигляд", але на ЗІКу після купівлі вирішив залишитися через маленьку дівчинку на моїх фото. Але, Принцесо Леє, тато не братиме участі в побудові цієї зірки смерті”, – зазначив журналіст.

Він додав, що після купівлі телеканалу соратником Медведчука сподівався “віднайти або прищепити якісь паростки журналістики”, але “новий формат” перетравлювати не схотів”.

“Думаю, що правильно йти, коли ти більше нічого не можеш зробити чи змінити. Зараз я йду в нікуди. Тому що зробив усе, що міг зробити. Тому відкритий до пропозицій та цікавих ідей) І я бажаю вдачі всій команді, що залишилась. Все буде Україна”, – написав ведучий.

У коментарі “Детектору медіа” Олексій зазначив, що пішов через новий формат роботи телеканалу, який “є великим обмеженням узагалі журналістської діяльності”.

“Мені ніхто ніколи не казав, що “це говорити можна, а це говорити не можна”. Були певні випадки, але я успішно їх долав. Але це ж не тільки твоя робота в ефірі, це й те, що йде в ефір окрім тебе. Це і синхрони, і відеоматеріали, які ми показуємо. І навіть якщо ти доносиш одну якусь позицію в прямому ефірі, то потім цими відеоматеріалами можна все легко вирівняти і легко виправити на ту, що хотіли донести. Було кілька скандалів і непорозумінь в ефірі. Але я розумію, що новий формат, коли немає гостей в студії, є лише включення, він ускладнює моменти уточнення, заперечення, моменти роботи, які дозволяють принаймні виправити хибну думку, яка може скластися у глядачів після промови експерта”, – розповів ведучий. 

Він додав, що й надалі вестиме вечірні ефіри на радіо “Голос столиці”.

Олексій Бурлаков почав працювати на каналі ZIK у березні 2018 року: був ведучим прямоефірної токінг-студії “Перші про головне”.

До цього Олексій працював головним редактором новин на регіональному телебаченні, був виконавчим продюсером та ведучим щоденного ток-шоу “Київ-Донбас” на Громадському радіо, вів програми на телеканалі "Еспресо".

Як повідомляв ІМІ, 14 червня стало відомо, що телеканал ZIK купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, який також є власником телеканалів NewsOne і “112 Україна”.

Відразу після звістки про продаж ZIK із каналу звільнилася низка топменеджерів і журналістів.

Двом працівникам телеканалу ZIK, який купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, заборонили висвітлювати акцію протесту на майдані Незалежності. Втім, попри заборону, випусковий редактор Ігор Кримов показав мітинг, який транслювало Громадське.

2 липня випускового редактора телеканалу ZIK Ігоря Кримова, який 2 липня показав в ефірі мітинг на майдані Незалежності в Києві проти реєстрації певних кандидатів у депутати, достроково відсторонили від посадових обов’язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!