ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Юрист, пов'язаний з СБУ, цікавився працевлаштуванням і податками журналістки "Слідства.Інфо"

19.03.2021, 14:51
Фото - скріншот з відео Слідства.інфо
Фото - скріншот з відео Слідства.інфо

Юрист державного підприємства “Спеціалізоване будівельне управління СБУ” Дмитро Ходос після розслідування журналістки проєкту “Слідство.info” Яніни Корнієнко, пов’язаного з діяльністю відомства, поцікавився її працевлаштуванням та сплатою податків.

Про це йдеться в рослідуванні “Слідства.Інфо” “Будівельний бізнес під дахом СБУ”, яке вийшло 18 березня.

У розслідуванні журналістка розповіла про існування Спеціалізованого будівельного управління СБУ, яке мало б займатися будівництвом житла для служби, однак працює “як звичайний будівельний бізнес, зокрема будує спортивні майданчики, ремонтує каналізацію і реконструює школи за захмарними цінами”. Також у розслідуванні розповідається про борги, мільйонні порушення і кримінальні провадження спецпідприємства СБУ.

Журналістка повідомила, що наступного дня після розмови з юристом Дмитром Ходосом, він написав їй у месенджер. 

“Але розповідав не про діяльність підприємства, а цікавився, як я сплачую податки та чи офіційно працюю в редакції”, – розповіла Яніна Корнієнко.

У викладеному в сюжеті скріншоті листування видно, що чоловік питав про особисті дані її колеги, а також інформацію про працевлаштування та сплату податків.

“А ще офіційне працевлаштування, сплата податків і обов’язкових платежів? Я сподіваюсь, ви офіційно оформлені?” – написав він журналістці.

Фото скріншот з відео "Слідства.Інфо"

Liked the article?
Help us be even more cool!