ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube запроваджує нові обмеження рекомендацій контенту для підлітків

Відеохостинг YouTube оголосив про нові обмеження рекомендацій контенту для підлітків. Ці обмеження були розроблені спільно з експертами з дитячого розвитку й цифрового навчання, йдеться в блозі платформи. 

Основна мета цих обмежень – захистити підлітків від потенційно шкідливого контенту, який у разі неодноразового перегляду може негативно вплинути на їхній емоційний стан.

Нові обмеження стосуються таких категорій контенту:

  • відео, що порівнюють фізичні риси й ідеалізують певні зовнішні характеристики;
  • контент, що ідеалізує певні рівні фізичної підготовки або вагу тіла;
  • відео, що демонструють соціальну агресію на кшталт суперечок або залякування без фізичного контакту.

Крім цього, YouTube і надалі дотримуватиметься своїх Правил спільноти, видаляючи контент, що порушує політику платформи, зокрема в контексті безпеки дітей, розладів харчової поведінки й переслідування.

YouTube також розширив доступ до кризових ресурсів у низці європейських країн. Ці ресурси допомагають переспрямувати користувачів, які шукають інформацію, повʼязану із самогубством, самоушкодженням чи розладами харчової поведінки, на гарячі лінії підтримки.

Як повідомляв ІМІ, раніше YouTube запустив нового помічника на основі штучного інтелекту, який допомагатиме власникам каналів відновлювати їхні облікові записи, якщо вони були зламані зловмисниками.

Liked the article?
Help us be even more cool!