ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube запустив ШІ-помічника для відновлення зламаних облікових записів

Відеохостинг YouTube запустив нового помічника на основі штучного інтелекту, який допомагатиме власникам каналів відновлювати їхні облікові записи, якщо вони були зламані зловмисниками.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Центр підтримки YouTube.

Користувачам радять спершу самостійно перевірити, чи є ознаки зловмисного втручання, наприклад заміна зображення профілю, зміни в обліковому записі рекламного сервісу AdSense або несанкціоноване завантаження відео.

Якщо підозра щодо зламу підтвердиться, у Центрі підтримки YouTube треба обрати ШІ-помічника для зламаних акаунтів. ШІ-помічник поставить низку запитань, щоб допомогти постраждалим користувачам захистити свій обліковий запис Google, а також скасувати все, що хакер міг зробити з їхнім каналом.

Поки що функція доступна лише англійською мовою і наразі доступ до інструменту надали обмеженій кількості користувачів, але Google заявляє, що працює над тим, щоб зробити її загальнодоступною.

Як повідомляв ІМІ, відеохостинг YouTube заблокував канал групи португальських радикальних націоналістів Grupo 1143 за порушення правил про мову ненависті після того, як журналісти New York Times надіслали компанії кілька запитів щодо діяльності каналу.

Liked the article?
Help us be even more cool!