ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Європейська правда" повідомила, що об’єднується з медіагрупою УП

Фото – Європейська правда
Фото – Європейська правда

Онлайн-видання “Європейська правда” інтегрується до медіагрупи “Української правди”. Про це медіа повідомило 4 вересня на своєму сайті.

Як зазначає редакція, тісніша інтеграція “допоможе розвиткові обох видань та відкриє шлях до втілення принципово нових проєктів”.

Об’єднання, ініціатором якого стала команда “Європейської правди”, завершиться в жовтні 2023 року. 

Колектив з “Європейської правди” підписав не лише редакційну угоду з УП, але й угоду про гарантії невтручання з власником “Української правди”. 

Сайт ЄП продовжить наповнюватися новинами та аналітикою так само, як і досі, його тематика не зміниться. Команда журналістів та редакторів “ЄвроПравди” також не зазнає змін у зв’язку з об’єднанням. Наповнюватиме сайт контентом громадська організація “Європейська правда”, “лишаючись незалежною від будь-яких партійних та політичних впливів”.

Мета інтеграції – консолідувати ресурси, що входять до медіагрупи УП, та водночас зробити ефективнішими адміністративні процеси “Європейської правди”. 

Видання зазначає, що цей крок також покликаний розвантажити редакторів ЄП від частини адміністративного навантаження, звільнивши часові ресурси на основну діяльність – створення контенту.

Водночас, зазначає ЄП, інтеграція до процесів медіагрупи УП відкриє нові можливості. Зокрема, “ЄвроПравда” отримає можливість проводити офлайн-івенти, що стає особливо важливим на новому етапі відносин з ЄС та НАТО. Крім того, видання зараз розвиває наявні продукти – готує оновлення англомовної версії сайту та запускає нову відеостудію.

“Європейська правда” була створена навесні 2014 року, її засновниками стали журналісти й редактори Сергій Сидоренко та Юрій Панченко. Видання запрацювало 4 червня 2014 року та від моменту заснування функціонує в тісній співпраці з “Українською правдою”.

Liked the article?
Help us be even more cool!