ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вирок Сущенку оголосять 4 червня. Обвинувачення просить 14 років

29.05.2018, 10:17
Фото - ukrinform

В Московському міському суді (РФ) звинувачення попросило 14 років в'язниці для журналіста Романа Сущенка, якого звинувачують у “шпигунстві”. Про це в Твітері повідомив громадський захисник українця Марк Фейгін, повідомляє Укрінформ

“Звинувачення попросило 14 років для Романа Сущенка”, - написав він.

За його словами, вирок Сущенку оголосять 4 червня. “Вирок Сущенку буде оголошено 4 червня 2018 року”, - повідомив адвокат.

Як повідомляв ІМІ, 27 березня Московський міський суд (Росія), у перший день попередніх слухань у справі незаконно затриманого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, продовжив журналісту арешт на півроку – до 16 вересня.

23 квітня у Московському міському суді відбулося судове засідання у справі Романа Сущенка, під час якого сторона обвинувачення закінчила подання доказів. Адвокат журналіста Марк Фейгін мав розпочати подання доказів 25 травня.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства “Укрінформ” у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки – полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Роман Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

Liked the article?
Help us be even more cool!