ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Виправдовував війну РФ проти України – правоохоронці повідомили киянину про підозру

11.07.2023, 18:00
Фото – Офіс генерального прокурора
Фото – Офіс генерального прокурора

Правоохоронці повідомили підозру жителю Києва у виправдовуванні збройної агресії РФ проти України, повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну підозрюваний на власній сторінці у TikTok поширював відеозаписи блогера з виправдуванням та визнанням правомірною збройної агресії РФ проти України.

В Офісі генпрокурора додали, що в поширених відео блогер закликав глядачів контенту не терпіти "нечисть" та беззаконня, об’єднуватися, створювати свою армію та чинити супротив "нечисті" та "гнати її зі святої русі".

За даними судово-лінгвістичної експертизи, висловлювання блогера мають пропагандистський характер та спрямовані на виправдання, визнання правомірною збройної агресії РФ проти України.

Стосовно блогера обвинувальний акт скеровано до суду за фактами розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни конституційного ладу та виправдовування збройної агресії РФ проти України, додали в прокуратурі.

Як повідомляв ІМІ, суд у російському Ростові-на-Дону засудив блогера Сергія Рульова, який утік у 2014 році з України, до колонії-поселення та обов'язкових робіт за здирництво, образу влади та неповагу до суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!