ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Викликами для України є гібридні війни, глобальна дезінформація – новий глава воєнної розвідки

10.08.2020, 14:14
Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Перед Україною постали такі виклики, як посилення впливу гібридних війн, глобальна дезінформація та наявність ворога на території країни.

Про це 10 серпня сказав після представлення Президентом новопризначений начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, повідомляється на сайті Президента України.

“Сьогодні перед воєнною розвідкою України стоять такі завдання. Це збільшення впливу розвідки у сфері міжнародних відносин, повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Автономної Республіки Крим і відновлення справедливості щодо осіб, які принесли війну на нашу Батьківщину”, – зазначив начальник ГУР Міноборони.

Кирило Буданов ставить перед собою завдання підвищити професійний рівень співробітників, запровадити нові технології, посилити аналітичну роботу для прогнозування ризиків і проводити спеціальні заходи.

Президент України Володимир Зеленський під час представлення начальника ГУР зауважив, що воєнна розвідка України має вдосконалити аналітичну діяльність і посилити стратегічну й оперативну роботу.

“Потрібно посилити стратегічну та оперативну складові, вдосконалити аналітичну діяльність і якість отримуваної інформації”, – сказав Зеленський.

Liked the article?
Help us be even more cool!