ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видання, яке опублікувало інтерв'ю з російською воєнною злочинницею, на межі банкрутства – NYT

02.05.2023, 12:59
Фото – Mario Tama / Getty Images
Фото – Mario Tama / Getty Images

Американське видання Vice, яке 1 травня опублікувало інтерв'ю з російською воєнною злочинницею Марією Львовою-Бєловою, готується подати заяву про банкрутство найближчими тижнями.

Про це пише НВ з посиланням на газету New York Times, яка посилається на власні джерела.

Як пише видання, компанія давно шукає покупця і досі не може знайти його. Якщо покупця знайдуть, тоді їй не доведеться проходити через банкрутство. 

Vice Media – незалежна медійна компанія, що виникла в середині 1990-х років і почалася з панк-журналу в Монреалі. Протягом наступних двох десятиліть вона перетворилася на великий холдинг.

Минулого тижня Vice повідомила співробітників, що закриває підрозділ світових новин Vice World News. Саме цей підрозділ випустив інтерв'ю зі Львовою-Бєловою, ордер на арешт якої разом з ордером на арешт російського диктатора Володимира Путіна видав Міжнародний кримінальний суд.

У разі банкрутства компанія може дістатися її найбільшому кредитору – Fortress Investment Group.

Як повідомляв ІМІ, 7 березня 2023 року Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду виписала ордери на арешт на російського президента Володимира Путіна та уповноважену Офісу президента РФ з прав дитини Марію Львову-Бєлову. Вони звинувачуються в незаконній депортації населення (дітей) та незаконному перевезенні населення (дітей) з окупованих регіонів України до Російської Федерації.

У квітні 2023 року Велика Британія заблокувала онлайн-трансляцію неофіційного засідання Радбезу ООН, на якому мала виступити російська уповноважена з прав дітей Марія Львова-Бєлова.

"Їй не слід надавати платформу ООН для поширення дезінформації. Якщо вона хоче відзвітувати про свої дії, вона може зробити це в Гаазі", – заявила місія Великої Британії.

Liked the article?
Help us be even more cool!