ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видання "Свої.City" запустило відеопроєкт "Дилеми"

Видання "Свої.City" запустило проєкт "Дилеми", у якому продовжує розповідати про схід України та про земляків.

Про це ІМІ розповів журналіст Максим Бондарев.

"Ми вирішили трохи відійти від документалістики й зробити щось більш розважальне. В центрі "Дилем" людина, яка щодня робить вибір. Де винайняти квартиру? Кого слухати? Як заробити? Ким бути? Деякі дилеми мають практичний характер, деякі гіпотетичний. В обох варіантах ми враховуємо досвід людини й змушуємо її рефлексувати на сьогодення", – пояснює Максим.

Журналіст за кадром питає героя випуску: "Писати до кінця життя про скандали або самій вляпатись у скандал?" чи "Слухати росмузику, бо це "детство", або зніматись у тіктоках  Поплавського?".  

Серед героїв "Дилем" "відомі у вузьких колах люди", які багато роблять на своєму рівні й мають досвід – збирають гроші на ЗСУ, розвивають тату-культуру або бізнес, знімають репортажі із зони бойових дій, борються за гендерну рівність.

"Щодо формату. Ми намагалися зробити максимально просто. Ми не хотіли відволікати глядача ведучими або зайвими об'єктами. Тому просто посадили нашого земляка в центрі кімнати", – додає журналіст.

Наразі стартує перший сезон проєкту. Свої.City спостерігатиме, як його приймуть глядачі й, можливо, запише другий. 

"Звісно, як і всі автори цифрового контенту, ми сподіваємося на позитивну реакцію, вподобайки й поширення. Схрещуємо пальчики, віримо в алгоритми YouTube, а далі вибір за глядачем!", – зазначив Максим Бондарев.

Як повідомляв ІМІ, у грудні онлайн-журнал "Свої" запустив новий подкаст "Як ти хочеш?". Він про секс на війні, під час війни та після війни. 

Liked the article?
Help us be even more cool!