ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видання про технології та IT Mezha.Media ввійшло до медіагрупи "Українська правда"

До медіагрупи “Українська правда” ввійшов інформаційний сайт Mezha.Media, який спеціалізується на технологіях та IT.

Про укладення відповідної угоди повідомив виконавчий директор “Української правди” Андрій Боборикін, пише “Економічна правда”.

За його словами, Mezha.Media і надалі розвиватиметься як окремий проєкт, отримуючи водночас підтримку від медіагрупи. Угода не передбачає зміну формату сайту чи системи коментарів. Дизайн також не зазнає змін, тож аудиторія зможе отримувати більше цікавого контенту у звичній формі, додав Боборикін.

Невдовзі редакція сайту підсилиться авторами, а в структурі його продуктів активно розвиватимуться нові формати, зокрема відео.

“В “Українській правді” понад усе цінується якісна та незалежна журналістика. Радий тому, що, рухаючись у ногу з часом, ми розширюємося в бік технологій і не зраджуємо цим принципам”, – зазначив Боборикін.

Щоб закріпити досягнуті домовленості, Mezha.Media та “Українська правда” підписали редакційну угоду, яка забезпечить гарантії незалежності та невтручання в контент.

Видання Mezha.Media створено два роки тому. Його власником є головний редактор Тарас Міщенко. На сайті медіа зазначено, що він має понад 15 років досвіду в IT-журналістиці, пише про нові технології та гаджети. Також редакція повідомляла, що проєкт запустила своїми силами й гроші на діяльність збирала на патреоні. Раніше Тарас був головредом видання ITC.ua.

Як повідомляв ІМІ, 4 вересня 2023 року онлайн-видання “Європейська правда” заявило, що інтегрується до медіагрупи “Української правди”.

26 травня 2021 року “Українська правда” заявила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

Liked the article?
Help us be even more cool!