ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВВС скасувала рішення про догану ведучій Назі Менчетті

01.10.2019, 12:08
Фото – thetimes.co.uk
Фото – thetimes.co.uk

Гендиректор ВВС Лорд Хол скасував рішення про догану ведучій “Сніданку з ВВС” Назі Менчетті, повідомляє ВВС

Лорд Хол особисто переглянув рішення відділу скарг та вирішив, що Менчетті не сказала нічого такого, чого було б “достатньо, аби заслуговувати на часткову підтримку” скарги проти неї, зазначає ВВС.

Скасування санкції щодо ведучої відбулося після того, як десятки відомих усій країні темношкірих акторів, ведучих та журналістів закликали ВВС переглянути своє рішення.

Усе почалося зі скарги глядача, який обурився обома ведучими, Нагою Менчетті та її колегою Деном Уолкером, який запитав Нагу про її власні відчуття, коли вона чує, як Президент США висловлює расистські думки. Але в останній стадії розгляду скарги ВВС зосередилася лише на одній ведучій, Менчетті, Уолкер випав з поля зору. Скаргу вирішили частково підтримати в адміністративному відділі розгляду скарг. 

Як повідомляв ІМІ, ведуча ранкової програми ВВС Нага Менчетті дістала догану через критику расистських висловлювань американського президента Дональда Трампа. Керівництво ВВС вирішило, що вона порушила норми редакційної політики,  коментуючи в ефірі висловлювання Трампа.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!