ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВВС понад рік намагалася взяти інтерв'ю в Путіна, але отримувала відмову – головред

ВВС за останні 18 місяців надіслала кілька запитів до Кремля, щоб домовитися про інтерв'ю з Путіним, але отримувала відмову.

Про це йдеться в матеріалі ВВС, присвяченому анонсованому інтерв'ю з Путіним американського ведучого Такера Карлсона.

Редактор ВВС Стів Розенберг зазначив, що кожного разу редакція отримувала відповідь "ні".

Сам же Карлсон запевняє, що організація його інтерв'ю з Путіним теж зайняла багато місяців, а робить він це виключно для того, щоб інформувати американців, представивши їм різні погляди.

"Ми не закликаємо вас погоджуватися з тим, що Путін може сказати в цьому інтерв'ю, але ми закликаємо вас його подивитися. Ви повинні знати якнайбільше, і тоді, як вільний громадянин, а не раб, ви зможете вирішити самі", – говорить Карлсон.

Він стверджує, що адміністрація Байдена намагалася завадити організації цього інтерв'ю.

Як зазначають у ВВС, Такер Карлсон неодноразово із симпатією відгукувався про Володимира Путіна. Його політичні погляди поділяють багато консервативно налаштованих американців, незадоволених багатомільярдною американською підтримкою України.

Карлсон також не приховує своєї антипатії до Президента України Зеленського, називав його диктатором і висловлювався про нього дуже неприємно.

Він звинуватив американські ЗМІ в "корупції" за те, що вони не горять бажанням розмовляти з Путіним і охоче публікують інтерв'ю з Володимиром Зеленським, які він назвав "підлесливими розмовами", що втягують США у війну в Східній Європі.

Головна телеведуча міжнародних новин СNN Крістіана Аманпур назвала ці заяви Карлсона абсурдними.

"Це абсурд – ми постійно просимо про інтерв'ю [з Путіним], ми це робимо вже багато років", – цитує її британська Daily Telegraph.

Як повідомляв ІМІ, ексведучий американського телеканалу Fox News Такер Карлсон анонсував інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним, заради якого він напередодні приїхав до Москви, а також заявив, що попросив про інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2023 року телеканал Fox News заявив, що ведучий Такер Карлсон залишив телекомпанію. Заява була зроблена через кілька днів після того, як Fox News і материнська компанія Fox Corp домовилися про угоду компенсації в розмірі $787,5 млн з компанією Dominion, що виробляє обладнання та програмне забезпечення для електронного голосування, у справі про наклеп щодо фальсифікації результатів президентських виборів – 2020 у США.

Після виборів компанія Dominion подала до суду на Fox News Network та її материнську компанію Fox Corp, звинувативши канал у неправдивих заявах про фальсифікацію голосування виборів.

В ефірі Tucker Carlson Tonight неодноразово звучали наративи російської пропаганди, писав "Детектор медіа". Зокрема, Такер Карлсон називав Україну "тиранією", а Президента України Володимира Зеленського – "маріонеткою адміністрації Байдена".

Окрім цього, The New York Times звертала увагу на те, що з початку вторгнення Росії в Україну відео з Fox News почали частіше з'являтися в ефірі російських медіа. До того ж міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров схвалював роботу каналу, бо, за його словами, "тільки Fox News намагається запропонувати альтернативну думку". 

У березні 2022 року Кремль наказував своїм пропагандистським медіа частіше цитувати Карлсона.

У листопаді 2023 року експрезидент США Дональд Трамп заявив, що розгляне кандидатуру Такера Карлсона як потенційного віцепрезидента.

Liked the article?
Help us be even more cool!