ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВВС назвала українських артистів, які виступатимуть у півфіналах Євробачення

13.04.2023, 18:00
Фото – ВВС
Фото – ВВС

Британська корпорація BBC оголосила список зірок, серед яких і українські музиканти, які виступлять під час перформанісів півфіналів пісенного конкурсу “Євробачення”-2023, повідомляє Укрінформ.

На початку пісенного конкурсу “Євробачення” перший півфінал (9 травня) відкриє ведуча Юлія Саніна з гурту The Hardkiss із піснею “Маяк”.

Також під час перерви між піснями учасників від різних країн виступить британська зірка Ріта Ора.

Пізніше українська співачка Alyosha, яка представляла Україну на Євробаченні-2010, заспіває разом з ліверпульською співачкою та авторкою пісень Ребекою Фергюсон.

У другому півфіналі (11 травня) буде проведений перформанс “Музика єднає покоління” про зв’язок між поколіннями українців і музикою, яку вони люблять. 

Марія Яремчук, яка представляла Україну на Євробаченні-2014, очолює сучасний монтаж деяких з найвідоміших музичних творів країни. Перформанс завершується приголомшливим спільним виступом репера OTOY, 14-річної української представниці дитячого Євробачення Злати Дзюньки та Марії Яремчук. Разом вони показують, що для поколінь українців музика є світлом, яке долає темряву.

Крім того, у перерві півфіналу виступ під назвою “Будь ким хочеш” відзначить, що Євробачення є місцем для всіх.

Як повідомляв ІМІ, у 2023 році Євробачення від імені України прийматиме Ліверпуль (Британія). Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

Український гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania переміг у Євробаченні-2022 в Турині (Італія). Україну на конкурсі представлятиме гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Ведучою цьогорічного пісенного конкурсу “Євробачення” від України стане фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а коментатором шоу – ведучий українських нацвідборів Тімур Мірошниченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!