ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Від України "Євробачення" вестимуть та коментуватимуть Юлія Саніна та Тімур Мірошниченко

22.02.2023, 13:35
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Ведучою цьогорічного пісенного конкурсу “Євробачення” від України стане фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а коментатором шоу – ведучий українських нацвідборів Тімур Мірошниченко, повідомляє Суспільне.

Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, що відбудеться на арені Liverpool 13 травня. Ведучими від Британії стануть британська актриса та виконавиця Ханна Веддінгхем, телеведуча та співачка Аліша Діксон, легенда Євробачення у Великій Британії Грем Нортон. 

Британськими коментаторами фіналу Євробачення-2023 в Ліверпулі по черзі будуть “Містер Євробачення” Грем Нортон, а також акторка й комікеса Мел Ґедройць. Коментаторами перших в історії прямих трансляцій півфіналів конкурсу Євробачення на BBC One та BBC iPlayer стануть радіодіджеї Скотт Міллз і Райлан. Трансляцію на BBC Radio Merseyside вестиме спеціальна команда коментаторів, включно з Клер Суїні.

Як повідомляв ІМІ, у 2023 році “Євробачення” від імені України прийматиме Ліверпуль (Британія). Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

Український гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania переміг у Євробаченні-2022 в Турині (Італія).

Liked the article?
Help us be even more cool!