ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинська облрада просить ЗМІ не приходити на нараду щодо коронавірусу, а дивитись онлайн

18.03.2020, 13:13
Фото – volynrada.gov.ua
Фото – volynrada.gov.ua

Волинська обласна рада анонсувала проведення наради щодо боротьби з коронавірусом, однак до журналістів звернулись із проханням скористатися можливістю онлайн-трансляції та не відвідувати цей захід. Про це повідомляється на сайті Волинської облради.

Пресслужба облради повідомила, що нараду транслюватимуть у прямому ефірі на ТРК "Аверс" у межах телепроєкту "Відкрита влада. Область", а  також на сторінках соціальної мережі Facebook Волинської обласної ради та "Аверсу".

Водночас у коментарі представниці ІМІ у Волинській області радниця голови Волинської ОДА з медійних питань Оксана Прокопчук-Мовяк повідомила, що журналістів, які прийдуть у масках, пустять на захід.

"Це рекомендовано. Ми дбаємо про журналістів, про їхній стан здоров'я, для того організували онлайн-трансляцію. Професійний фотограф, який є в штаті, сфотографує і відзніме відео. І на прохання журналістів всі відео і фотоматеріали надамо, щоб можна було використати. Але те, що відбуватиметься, буде видно. Питання можна поставити на сторінці Волинської обласної ради під цим повідомленням. Тобто зворотний зв'язок буде. Можна поставити питання без відвідування заходу", – зазначила вона. 

Як повідомляв ІМІ, 18 березня у Кривому Розі, щоб мінімізувати ризики поширення коронавірусу, на засідання міської ради не пустили представників місцевих медіа. Проте муніципальному ЗМІ дозволили поставити камеру в залі.

18 березня Новокаховська міська рада (Херсонська область) ухвалила з голосу рішення про проведення сесій у закритому режимі, попросивши всіх журналістів та присутніх залишити залу засідань.

Liked the article?
Help us be even more cool!