ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власенка змусили вибачитися перед віце-спікеркою Геращенко за образу

27.11.2018, 11:07
Фото - detector.media

Народний депутат від ВО “Батьківщина” Сергій Власенко образив заступницю голови Верховної Ради України Ірину Геращенко під час її виступу з трибуни парламенту 26 листопада на позачерговому засіданні Верховної Ради, де розглядалося питання введення воєнного стану, повідомляє “Детектор медіа”.

Геращенко говорила на трибуні про те, що, турбуючись за можливість перенесення виборів, депутати остаточно забули про українських моряків, захоплених у полон російськими агресорами. І нагадала, що на засіданні Радбезу ООН єдиними, хто говорив про майбутні вибори в Україні, були представники РФ. Таким чином Ірина Геращенко пов'язала деяких депутатів Верховної Ради з російською владою. Під час її спічу Сергій Власенко вигукнув із зали образу, на що Геращенко відразу ж відреагувала.

“Зверніть увагу, як вони зараз перебивають заступника голови Верховної Ради, коли правда очі коле. Коли я згадую правду про те, що зараз ці політики повторюють тут столітню історію, коли через сварки, через скандали... Він тільки що обізвав мене нецензурним словом – ось цей покидьок з першого ряду. Тому що я говорю про правду: що зараз вони хочуть втратити державу. Ми їм цього не дамо! Я не підстилка! Ви – підстилка, підстилка Путіна!” – сказала у відповідь Геращенко.

Пізніше голова Верховної Ради України Андрій Парубій зажадав від Сергія Власенка публічних вибачень. Нардеп “Батьківщини” вийшов на трибуну: “Я погоджуюся з тим, що форма була неприпустима... Форма була неприпустима, за що я приношу свої вибачення першому віце-спікеру”.

Ірина Геращенко прийняла публічні вибачення, а Сергій Власенко після цього почав її обіймати.

Liked the article?
Help us be even more cool!