ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Випуск газети «Кримська світлиця» можуть припинити

23.02.2017, 09:57

Єдине щотижневе україномовне суспільно-політичне літературне видання, яке випускалося в форматі газети до березня 2014 року в Криму, — «Кримська світлиця» може припинити випускатися вже на материковій Україні. Про це під час круглого столу в Києві заявив редактор видання Віктор Мержвинський, передає кореспондент QHA.

Глава громадського союзу «Координаційна Рада вимушених переселенців з Криму» Андрій Щекун зазначив, що на даний момент питання фінансування видання вирішується з Міністерством культури. У разі, якщо газету не підтримають на державному рівні, її доведеться закрити.

Кримські журналісти вирішили написати колективний лист на підтримку «Кримської світлиці» та розіслати до різних відомств, у тому числі і до Міністерства культури.

«Кримська світлиця» — єдине щотижневе україномовне суспільно-політичне літературне видання, яке випускалося в форматі газети до березня 2014 року. З лютого 2015 року було доступне в електронному вигляді.

8 липня у Києві вийшов перший випуск газети на материку з тиражем у 1000 екземплярів. За день до випуску першого тиражу видання розпрощалося з колишнім головним редактором Віктором Качулою, який відмовився від переїзду і переводу на умовах трудової угоди разом із редакцією, і «Кримську світлицю» очолив кримчанин Віктор Мержвинський, який воював у зоні АТО.

QHA

Liked the article?
Help us be even more cool!