ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відсьогодні TUT.BY втрачає статус ЗМІ. Суд відхилив апеляцію редакції

19.01.2021, 14:49
Фото – Ольга Шукайло, TUT.BY
Фото – Ольга Шукайло, TUT.BY

19 січня Економічний суд Мінська відхилив апеляційну скаргу ТОВ “ТУТ БАЙ Медіа” на судове рішення щодо позбавлення статусу засобу масової інформації, повідомляє TUT.BY.

Суд розглянув скаргу, але не знайшов підстав для скасування постанови. З 19 січня 2021 року вона офіційно набирає чинності – TUT.BY втрачає статус ЗМІ.

Портал TUT.BY повідомляє, що продовжує працювати як інтернет-ресурс без статусу ЗМІ.

“Згідно із законом, власник інтернет-ресурсу має право збирати, одержувати, зберігати й поширювати інформацію будь-яким способом відповідно до законодавства Республіки Білорусь, викладати на інтернет-ресурсі особисті судження та оцінки із зазначенням власного імені або псевдоніма. Тобто ми продовжуємо на законних підставах висвітлювати те, що відбувається в Білорусі й у світі”, – зазначає редакція.

Як повідомляв ІМІ, 3 грудня 2020 року Економічний суд Мінська ухвалив рішення про позбавлення порталу TUT.BY статусу засобу масової інформації. Зі свого боку портал подав апеляційну скаргу на рішення Економічного суду Мінська.

29 вересня 2020 року Міністерство інформації Білорусі позбавило на три місяці з 1 жовтня видання TUT.BY статусу засобу масової інформації.

18 вересня 2020 року міністерство звернулося до суду з позовом про припинення випуску видання TUT.BY.

Liked the article?
Help us be even more cool!