ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучий 24 каналу порадив антивакцинаторам написати відмову від госпіталізації

24.09.2021, 10:33
Фото - скріншот з відео 24 каналу
Фото - скріншот з відео 24 каналу

Ведучий та журналіст 24 каналу Артем Овдієнко заявив, що розділяє обурення антивакцинаторів примусом до щеплень. Втім просить їх разом з відмовою від вакцинації написати ще й відмову від госпіталізації.

Таку думку ведучий висловив у своїй авторській програмі “Pro новини” на 24 каналі.

За його словами, нечесно, що коли вони захворіють, для лікування витрачатимуться його податки. 

Овдієнко вважає неправильним, що він, вакцинований громадянин, буде працювати. Натомість противники щеплення “відпочиватимуть на лікарняному”. 

Він вважає, що нечесно бути антивакцинатором, але потім телефонувати у швидку й вимагати: ліжкомісце; кисневий концентратор; увагу високопрофесійних лікарів та медсестер; лікування, яке мають оплатити зі своїх податків решта вакцинованих українців.

“Не хочете вакцинуватися – це дійсно справді ваше право. Але тоді, будь ласка, самоізолюйтеся в лісі, щоб інших не заражати й напишіть відмову від ушпиталення”, – наголосив журналіст.

“Бо це сильно хитро – плекати свої печерні фобії про начебто шкідливість вакцини, а потім благати лікарів вас врятувати й скаржитися всім, що вашій родині на лікування від ковіду бракує грошей”, – підсумував Овдієнко.

Як повідомило 24 вересня Міністерство охорони здоров'я, в Україні минулої доби підтверджено 9058 випадків зараження коронавірусом, зареєстровано 140 летальних випадків.

Liked the article?
Help us be even more cool!