ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді в журналіста згоріли дві автівки. Поліція розслідує як підпал

06.12.2021, 10:25
Фото – zk.npu.gov.ua
Фото – zk.npu.gov.ua

У ніч на 5 грудня в Ужгороді (Закарпатська область) на обійсті місцевого журналіста Павла Білецького вщент згоріли дві автівки – Subaru Forester та Volkswagen Beetle. 

Фрагмент пожежі Павло Білецький виклав на своїй фейсбук-сторінці та підтвердив інформацію представнику ІМІ в Закарпатській області.

За словами Павла, приблизно о четвертій ранку на своєму приватному обійсті він почув звуки, як від коліс, що луснули, далі з’явилося полум’я. За версією потерпілого, палій (один чи кілька) вночі проник на територію його двору та вчинив підпал. Відеокамер на території в чоловіка немає. 

Павло Білецький відомий як керівник сайту ЗІДО. Ймовірний підпал автівок журналіст пов’язує саме зі своєю професійною діяльністю, оскільки він і на сайті, і як блогер у соціальних мережах регулярно порушував теми корупційних схем в Ужгородській міській, Закарпатській обласній радах, писав про діяльність золотокопальні на території області. 

Як зазначив Павло Білецький, збитки від знищення автівок становлять близько 11 тисяч доларів. Уночі до нього прибули пожежники та слідчо-оперативна група. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження транспортних засобів. “Наразі поліція встановлює всі обставини події. За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (“Умисне знищення або пошкодження чужого майна, шляхом підпалу”)”, – повідомили про подію у  відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!