ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді під час благодійного радіомарафону зібрали 60 тисяч гривень для бійця

14.12.2022, 16:30
Фото – "Єде́н радіо"
Фото – "Єде́н радіо"

В ефірі закарпатського інтернет-радіо "Єден" відбувся вініловий марафон. За 10 годин диджеї, радіоведучі та колекціонери платівок зібрали 60 тисяч гривень. Ведучим марафону виступив засновник радіо Олексій Уманський. 

"Я запропонував прийти всім бажаючим, і серед них були як диджеї, так і не диджеї. Кожен мав годину ефіру. За цей час можна поставити 8–12 платівок", – розповів Уманський "Детектор медіа".

Зокрема, збір коштів підтримав диджей Кул Ді (Kool D) з Ужгорода.

На меті учасники марафону мали зібрати 60 тисяч гривень для друга проєкту, ужгородця Назара Панейка, який захищає Україну на східному фронті.

"Назар дуже особлива людина. Щоб уявити, наскільки він особливий, треба жити в Ужгороді, – каже про культурну спільноту міста Олексій Уманський. – До його думки прислухаються, хоча він не виступав, наприклад, організатором заходів".

Ветеран АТО Назар Панейко після 24 лютого знову вирушив захищати Україну. Вже воював на фронті на Запорізькому і Херсонському напрямках, кажуть його колеги з "Єден".

Радіо "Єден" мовить з 2019 року в інтернеті. Його особливістю є ефіри для однієї людини: слухача чи слухачку запрошують до студії для розмови, сюрпризу чи привітання. Засновник радіо Олексій Уманський виступив героєм документального фільму Антона Рижих "Він такий Єден" (2019).

Як повідомляв ІМІ, головний редактор онлайн-телебачення Молдови AVA-TV Андрій Андрієвський зібрав $3 тисячі на потреби українських військових, які несуть службу під Авдіївкою.

Liked the article?
Help us be even more cool!