ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Молдовський журналіст зібрав $3 тисячі для ЗСУ

15.11.2022, 17:10
Фото – Главком
Фото – Главком
Головний редактор онлайн-телебачення Молдови AVA-TV Андрій Андрієвський зібрав $3 тисячі на потреби українських військових, які несуть службу під Авдіївкою.
 
Про збір коштів журналіст оголосив у понеділок, 7 листопада, і до п’ятниці вдалося зібрати майже всю суму, пише "Главком" з посиланням на AVA-TV.

"Ми почали збирати з понеділка, й на цей момент у нас $2,8 тис. Це те, що нам вдалося зібрати: щось у євро, щось у доларах. Я реально пишаюся вами з нами, бо, коли я про це оголосив, я думав, що ми зберемо максимум тисячу, а тисячу ми зібрали лише в перший день", – розповів Андрієвський.

Він зазначив, що не сподівався, що за короткий термін вдасться зібрати необхідну суму, зважаючи, що аудиторія проєкту не надто велика.

"Найближчим часом я поділюся з вами звітом щодо тепловізорів та рацій, які вони запланували закупити, вони краще знають, що їм треба", – додав молдовський журналіст.

За словами телеведучого, йдеться про бійців ЗСУ, які наразі перебувають на донецьких рубежах. 

"Насправді, збираючи для них, ми збираємо для себе. Близька моїй родині людина зараз перебуває в Авдіївці й сьогодні (7 листопада. – Ред.) його дружина написала, що їм потрібні тепловізори й монокуляри. Все, що ми зберемо до п’ятниці, – все це буде передано туди… Я закликаю всіх, хто може, зробити переказ", – оголосив Андрієвський.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!