ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні видали понад 12 тисяч акредитацій іноземним ЗМІ

12.01.2023, 14:00

В Україні видано понад 12 тисяч акредитацій іноземним засобам масової інформації. Про це сказала керівниця Департаменту інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева 12 січня під час презентації аналітичного звіту за результатами опитування “Досвід роботи іноземних журналістів в Україні під час війни”, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) та Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, повідомляє Укрінформ.

“12 тисяч акредитацій видано в Україні іноземним ЗМІ на сьогодні. Зрозуміло, що якісь ротації відбуваються, хтось приїжджає, хтось їде, але, тим не менш, 12 тисяч акредитацій”, – сказала Побєдоносцева.

Водночас у Медіацентрі Україна-Укрінформ, де відбувалася презентація, зауважили, що за час діяльності центру організовані ним заходи відвідали майже 4 тисячі іноземних журналістів.

Як повідомляв ІМІ, 37% іноземних журналістів в Україні назвали значною проблему з акредитацією – такими є результати опитування “Досвід роботи іноземних журналістів в Україні під час війни”, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) та Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, результати якого були презентовані 12 січня.

Liked the article?
Help us be even more cool!