ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні ретранслюватимуть канал азербайджанською мовою "AzTV"

23.03.2023, 17:38
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Український медіарегулятор вніс до Переліку програм іноземних телерадіоорганізацій азербайджанський інформаційно-розважальний канал "AzTV".

Про результати засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення повідомляє пресслужба відомства, передає Укрінформ.

"Регулятор вніс зміни до Переліку програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються. Його доповнено державним азербайджанським телеканалом "AzTV", який є інформаційно-розважального спрямування і виходить цілодобово азербайджанською мовою", – йдеться в повідомленні.

Також у Нацраді зазначають, що логотип іспанської програми "FlixSnip" було змінено на прохання правовласника, і відтепер його виконано замість світло-голубого в помаранчевому кольорі.

Як повідомляв ІМІ, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала Центральній телерадіостудії Міністерства оборони супутникову ліцензію під логотипом "Армія ТБ". Термін ліцензії – 10 років. Під час засідання Нацради канал представляв продюсер Ілларіон Павлюк. За його словами, контент вироблятимуть медійники, які служать у ЗСУ, а колектив каналу на 90% складатиметься з військових. Формат каналу він схарактеризував як Discovery Mílitary.

 



Liked the article?
Help us be even more cool!