ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення каналу Міноборони "Армія ТБ"

23.03.2023, 13:45
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала Центральній телерадіостудії Міністерства оборони супутникову ліцензію під логотипом “Армія ТБ”. 

Таке рішення Нацрада ухвалила на засіданні 23 березня, повідомляє Бабель та Укрінформ.

Термін ліцензії – 10 років.

Під час засідання Нацради канал представляв продюсер Ілларіон Павлюк. За його словами, контент вироблятимуть медійники, які служать у ЗСУ, а колектив каналу на 90% складатиметься з військових.

Також у команді будуть: головний редактор Євген Самойленко, бренд-менеджер Остап Малашняк, головний режисер Володимир Рибась, продюсер інформаційних програм та спеціальних проєктів Роман Вінтонів та керівниця напряму тренінгів Інна Руденко.

Формат каналу він схарактеризував як Discovery Mílitary.

Як розповів Ілларіон Павлюк, “Армія ТБ” вестиме мовлення на теми про військових і для військових, але з поданням “для всіх”.

“Військові створюють телеканал, який розвіює туман війни, збільшує кількість і якість матеріалів як з фронту, так і матеріалів про військо, озброєння, безпеку, про військових, про волонтерів, про проблеми, про перемоги і так далі”, – сказав він.

Павлюк підкреслив, що телеканал ставить за мету покращувати інформаційну гігієну та збільшити в ефірі кількість кваліфікованих експертів з армії, “щоб загалом аналітика й експертиза стала більш фаховою”.

“Ми хочемо робити продукт а ля military discovery – спецпроєкти, які цікаво розповідають про озброєння та військових, ми хочемо давати аналітику здорової людини, яка не буде спиратися на припущення нефахівців”, – зауважив він.

Також Павлюк зазначив, що буде і частка розважального контенту для підняття морального духу.

Крім того, він додав, що телеканал є некомерційною структурою і планує співпрацювати в майбутньому з іншими незалежними медіа.

Заступник голови Нацради Олег Черниш зазначив, що багато провайдерів цікавилися каналом і хотіли взяти канал у свої мережі: “Тобто цей канал буде доступний не лише на супутнику, а й у кабелі”.

Нагадаємо, Міністерство оборони має власну радіостанцію “Армія FM”.

Liked the article?
Help us be even more cool!