ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка через зауваження про гучну музику

В Одесі поліція затримала 22-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві чоловіка через зауваження щодо гучної музики. Про це повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Подія сталася в ніч з 3 на 4 червня в багатоповерхівці на вулиці Академіка Корольова.

За  даними слідства, 28-річний чоловік приїхав із сусідньої області на вихідні до брата в Одесу. Разом з родичем вони почули гучну музику та галас, що лунали з квартири на дев’ятому поверсі. 

Чоловіки піднялись, постукали у двері, а коли вийшов мешканець квартири, зробили йому зауваження щодо шуму. 

Як зазначають у поліції, господар квартири почав поводитись агресивно. Сварка переросла в штовханину. 

“Тоді зловмисник зайшов у квартиру, взяв пістолет і, повернувшись, декілька разів вистрелив в одного з них, поціливши у груди. Унаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Брат вбитого сповістив про подію сусідам, а ті – поліцію”, – зазначили правоохоронці.

Також поліцейські встановили, що правопорушник з місця злочину втік. Утім, за годину оперативники та слідчі встановили його особу та з'ясували, що він ховається у квартирі матері в цьому ж районі міста.

Затримали підозрюваного за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення.

Правоохоронці вилучили в нього незареєстровану зброю та кілька гільз.

За попередньою інформацією, зброя вогнепальна, її скерували на експертизу.

Як повідомляв ІМІ, в Погребах (Київська область) у червні 2023 року поліція склала адміністративний протокол на кафе, де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

Того ж місяця в місті Боярка (Київська область) поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування.

У липні 2023 року в місті Біла Церква (Київська область) сталася бійка через слухання російської музики. Сварка виникла через те, що водій автомобіля Mercedes гучно слухав музику російських виконавців.

У вересні 2023 року в місті Дунаївці Хмельницької області поліція оголосила підозру місцевому жителю, який побив 64-річного чоловіка за зауваження щодо російської музики.

У травні 2024 року у місті Ковель (Волинська область) виник конфлікт через російську музику. До компанії людей, які її прослуховували, підійшли інші люди та попросили припинити слухати таку музику і зменшити гучність. 

Liked the article?
Help us be even more cool!