ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Анкарі покажуть документальні фільми-новели "Культура проти війни"

В Анкарі 27 серпня покажуть документальні фільми-новели "Культура проти війни".

Про це повідомляє Укрінформ.

Кінопоказ короткометражних фільмів українською з турецькими субтитрами "Культура vs війна" відбудеться о 20.00 у кав’ярні WOC Söğütözü. 

Показ організовує Українська спілка в Анкарі спільно з асоціацією "Дивись українське!" та Посольством України в Туреччині. 

Показ фільмів-новел є частиною комплексного проєкту "Culture vs War", ініційованого Асоціацією "Дивись українське!" задля фіксації та донесення правди про війну РФ проти України через історії боротьби відомих митців, що пішли до лав ЗСУ, та діячів культури, що ведуть активну волонтерську діяльність.

Фільми розповідають світу про цінності та сенси української культури, що допомагають українцям чинити гідний опір агресору, і українських митців, які поставили творчість на паузу, щоб захищати Україну.

Проєкт "Культура проти війни" створений Асоціацією "Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!" за підтримки European Union in Ukraine, МЗС України, фонду "МHP – Gromadi" та компанії "Вавілон".

Як повідомляв ІМІ, Служба зв'язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних сил України за сприяння Державного підприємства "Кримський Дім" створила документальний фільм "По той бік миру". У Києві медіаплатформа "Вгору" презентувала документальний фільм про роботу херсонських журналістів "Нескорений Херсон". А 31 серпня 2023 року в українських кінотеатрах вийде документальна картина "20 днів у Маріуполі", створена командою Associated Press.

Liked the article?
Help us be even more cool!