ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"По той бік миру": ЗСУ презентували документальний фільм про Бучу

Служба зв'язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних сил України за сприяння Державного підприємства "Кримський Дім" створила документальний фільм "По той бік миру".

Про це йдеться на Facebook-сторінці ТРО Медіа.

Фільм створено на основі зйомок, що велися на території Бучанського району Київської області з лютого 2022 року, від початку повномасштабного вторгнення, у місцях ведення бойових дій. 

Документування подій та свідчень, про які йдеться в стрічці, провела команда "ТРО Медіа", яку очолює начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних сил України, полковник Олексій Дмитрашківський.

"Матеріали, зібрані під час зйомок фільму, передані на опрацювання робочій групі щодо виконання норм міжнародного гуманітарного права та надання правових послуг Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Жоден міжнародний злочин, скоєний на території України, не залишиться безкарним, а робочі матеріали фільму можуть бути долучені у доказову базу і направлені до Міжнародного військового трибуналу", – зазначили автори фільму.

Як повідомляв ІМІ, у Києві медіаплатформа "Вгору" презентувала документальний фільм про роботу херсонських журналістів "Нескорений Херсон". А 31 серпня в українських кінотеатрах вийде документальна картина "20 днів у Маріуполі", створена командою Associated Press.

Liked the article?
Help us be even more cool!