ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Уряд поклав на голову Нацполіції Ігоря Клименка виконання обовʼязків міністра внутрішніх справ

18.01.2023, 15:47
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Кабінет Міністрів призначив голову Національної поліції Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ і поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ. Про це повідомив у телеграмі прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

“Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ – головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обовʼязків міністра внутрішніх справ”, – зазначив він.

Після обговорення з Верховною Радою буде подання на призначення нового керівника відомства.

Як повідомляв ІМІ, вранці 18 січня в Броварах поблизу дитсадка розбився гвинтокрил ДСНС. Унаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. 

За даними ДСНС станом на 15:00 за уточненою інформацією, після проведення ідентифікації, на місці падіння вертольоту виявлено 14 загиблих осіб, з них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

Офіс генерального прокурора доручив Службі безпеки України розслідувати кримінальне провадження за фактом авіакатастрофи в Броварах гвинтокрила.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що гелікоптер ДСНС, який розбився сьогодні в Броварах, неодноразово залучався до виконання завдань із транспортування особового складу, а екіпаж судна був підготовлений.

СБУ розглядає декілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Liked the article?
Help us be even more cool!