ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

УП: співробітники ТЦК майже добу утримують головреда “Економічної правди” без зв'язку

Головний редактор "Економічної правди" Дмитро Дєнков, фото – фейсбук Дмитра Дєнкова

Онлайн-видання “Українська правда” заявило, що співробітники територіального центру комплектування міста Білгород-Дністровський Одеської області уже близько доби утримують головного редактора “Економічної правди” Дмитра Дєнкова, не даючи йому змоги вийти на зв'язок з рідними.

Про це повідомляється на сайті видання.

Головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва повідомила, що вони майже  добу не знали, що з Дмитром.

“За нашими даними, Дмитра затримали, забрали телефон та усі засоби зв’язку. Близько доби ми не знали, де він перебуває, бо він не виходив на зв’язок. Тільки після того, як батьки подали заяву в поліцію на розшук, з’ясувалося, що Дмитро перебуває в ТЦК Білгород-Дністровського”, – повідомила Мусаєва.

У коментарі ІМІ Севгіль Мусаєва уточнила, що Дмитро їхав до батьків. Дорогою представники ТЦК затримали його, забрали телефон та комп’ютер.

Як повідомляв ІМІ, 6 квітня 2024 року редакція розслідувального проєкту Слідства.Інфо заявила, що працівник СБУ міг давати вказівки представникам військкомату щодо вручення повістки Євгенію Шульгату. У такий спосіб, зазначило медіа, спецслужбовці хотіли покарати розслідувача, який викрив елітне майно керівника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка.

“Економічна правда” – проєкт “Української правди”, присвячений бізнесу та економіці.

Liked the article?
Help us be even more cool!