ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укроборонпром обмежив спілкування з медіа після матеріалу Reuters

Фото – armyinform.com.ua
Фото – armyinform.com.ua

Акціонерне товариство “Українська оборонна промисловість” повідомило про обмеження спілкування із засобами масової інформації після оприлюднення агентством Reuters інформації, яка поставила під загрозу безпеку одного з підприємств концерну.

Таку відповідь Укроборонпром надав Укрінформу на інформаційний запит.

“Після матеріалу Reuters від 12.09.23, який поставив під загрозу безпеку одного з підприємств АТ “УОП”, спілкування зі ЗМІ щодо окремих потенційно небезпечних тем, що стосуються виробничих майданчиків та деяких інших деталей, обмежене. Ми повідомимо, коли ситуація зміниться”, – йдеться у відповіді.

В Укроборонпромі підкреслили, що інформація про роботу українського оборонно-промислового комплексу під час повномасштабної війни з РФ є чутливою й тому має бути дозованою, перевіреною та не становити загрози для підприємств ОПК, їхніх працівників та обороноздатності України.

Водночас компанія запевнила, що залишається і надалі відкритою до спілкування щодо питань трансформації, побудови антикорупційної інфраструктури тощо.

Нагадаємо, 12 вересня британське інформаційне агентство Reuters оприлюднило матеріал про те, що державне підприємство “Антонов” відкриває новий центр виробництва.

Liked the article?
Help us be even more cool!