ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Україна вже двічі просила YouTube закрити "канали Медведчука". Відповіді немає

20.04.2021, 12:12
Фото – uacrisis.org
Фото – uacrisis.org

Україна вже двічі офіційно зверталася до YouTube із проханням заблокувати сторінки телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK, щодо яких були застосовані санкції.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна сказав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. 

За його словами, однак, компанія поки ще не відповіла українській стороні.

“Звернення було, було і повторне звернення, тому що після цього були інші рішення щодо санкцій по Медведчуку. Відповіді поки не було”, – сказав Ткаченко.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

2 лютого телеканали “112 Україна”, ZIK і NewsOne заявили, що розцінюють рішення про санкції як політичну розправу та боротимуться за право бути в ефірі.

Міністерство культури та інформаційної політики надішле до компанії YouTube прохання закрити сторінки телеканалів NewsOne, ZIK та “112 Україна”, повідомив 2 лютого міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!