ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Учасники акції #SaveФОП напали на журналістку 5 каналу під час прямого ввімкнення

26.01.2022, 10:29
Фото – скріншот з відео 5 каналу
Фото – скріншот з відео 5 каналу

Учасники акції #SaveФОП намагалися вибити мікрофон з рук журналістки 5 каналу Аліни Бурцевої під час прямого ввімкнення. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Інцидент стався 25 січня в Києві під Верховною Радою, де відбувалась акція.

Напад трапився, коли кореспондентка розповідала про те, що відбувається біля будівлі парламенту. Її оточили підприємці, й після того, як журналістка, посилаючись на правоохоронців, сказала, що мітингувальники розпилювали газ, жінка вдарила її по руках, намагаючись вибити мікрофон. 

“Близько другої години дня ми приїхали сюди (під будівлю Верховної Ради. – Ред.) інформувати глядачів, що тут відбувається на акції #SaveФОП. Я побачила, що правоохоронці чомусь побігли, я підбігла до них, запитала, що сталося. Вони сказали, що нібито протестувальники газ розпиляли на них. У мене це є записано на відео. Я не встигла договорити іншу позицію, якраз протестувальників. Вони (протестувальники. – Ред.) почали на мене кричати, що це брехня, вирвали штекер з мікрофона”, – розповіла Аліна Бурцева.

Кореспондентка написала заяву до поліції. 

Нагадаємо, 25 січня в Києві під Верховною Радою відбулась акція протесту підприємців, які виступають проти вимоги застосовувати касові апарати для ФОПів. Вимога набрала чинності 1 січня 2022 року. Підприємці намагалися прорватися до парламенту, але їх не пускали. Під час акції сталися сутички між протестувальниками та правоохоронцями.

Liked the article?
Help us be even more cool!