ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

UA:Волинь удруге змінює режим роботи через випадки захворювання на COVID-19

27.10.2020, 16:05
Фото – фейсбук UA:Волинь
Фото – фейсбук UA:Волинь

Із 27 жовтня до 6 листопада філія Суспільного "UA:Волинь" удруге змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег. Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Працівники з COVID-19 перебувають на самоізоляції, як і всі члени команди, які з ними контактували.

Більшість фахівців телевізійної команди філії перейшли на дистанційний режим роботи. В ефірі тимчасово не виходитимуть телевізійні випуски новин і вечірня інформаційно-аналітична програма “Сьогодні. Головне”. Віддалено працюватиме й діджитал-підрозділ.

Керівництво філії робить усе можливе, щоб не розширювати кола контактних осіб: працівників поділено на групи для роботи позмінно, приміщення дезінфікують, посилено масковий режим, колег з ознаками ГРВІ до роботи не допускають. Раніше закупили й встановили кварцові лампи.

“У передвиборчий період філію відвідало багато гостей телерадіоефірів. Попри температурний скринінг на вході, ймовірно, з нашими працівниками контактували інфіковані. За кожним із наших приміщень закріплено відповідальних осіб, які контролюють стан колег, проводять температурний скринінг і ведуть спеціальні журнали обліку. Адміністрація докладає всіх зусиль, щоб вірус не поширився. Ретельно стежимо за станом здоров’я працівників і в разі найменших ознак застуди скеровуємо до сімейного лікаря”, – розповіла менеджерка UA:Волинь Людмила Гетманчук.

Як повідомляв ІМІ, UA:Волинь уже змінювала режим роботи з 9 до 22 вересня через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег.

Liked the article?
Help us be even more cool!