ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"UA:Буковина" працюватиме дистанційно через випадок захворювання на COVID-19

12.06.2020, 17:43
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Із 12 червня частина працівників Чернівецької філії Суспільного "UA:Буковина" переходить на дистанційний режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

"Попри складну ситуацію ми й далі інформуватимемо населення на платформах Суспільного Буковини. Це випуски новин на радіо й телебаченні та наповнення сайту й соцмереж. А поки ми тимчасово зупиняємо випуск інших теле- та радіопроєктів до стабілізації ситуації", – прокоментував продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

У приміщеннях "UA:Буковина" сьогодні проводять дезінфекцію. 

Команда Чернівецької філії Суспільного працюватиме адаптовано: усі, хто може перейти на дистанційну роботу, залишаться вдома. 

Як повідомляв ІМІ, 12 червня у редакторки "Теми дня" Чернівецької філії Суспільного "UA:Буковина" підтвердили коронавірусну інфекцію. Співробітники, з якими вона близько контактувала, пішли на самоізоляцію, решта працюватиме дистанційно.

У звичному режимі продовжить роботу новинна редакція філії та співробітники, які забезпечують вихід новинних випусків в ефір.

Liked the article?
Help us be even more cool!