ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У журналістки LB.ua не підтвердився COVID-19

25.03.2020, 12:55
Фото - LB.ua
Фото - LB.ua

Спеціальна парламентська кореспондентка інтернет-видання LB.ua Ганна Стешенко повідомила, що її лабораторний аналіз дав негативний результат на коронавірус COVID-19. Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбук. 

“Результат негативний!!!! Спасибі лікарям! Я швидко звільняю палату для тих, хто буде точно потребувати допомоги. Температура, за словами лікаря, каже про запалення в організмі, це показує показник крові. Але це не корона. Давайте допоможемо всі разом лікарям з їх довезенням на місце роботи, з передачею засобів захисту. При виписці вони зізнаються, що мають потребу в цьому!!!”, - написала журналістка.

Як повідомляв ІМІ, 23 березня у Києві спеціальну парламентську кореспондентку інтернет-видання LB.ua Ганну Стешенко з підозрою на коронавірус госпіталізували в Олександрівську клінічну лікарню. У неї взяли кров на ПЛР-тест (полімеразна ланцюгова реакція) та зробили рентген легень.

18 березня народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.  Сергій Шахов 13 березня ходив на ефір програми продакшену "Ера-медіа" "Доброго ранку, країно", яка виходить на "UA:Першому". Також Шахов 12 березня ходив на ефір програми "ІнфоВечір" на 5 каналі.

Ведучий програми "Інформаційний вечір" на 5 каналі Роман Чайка та ще четверо працівників каналу, які контактували з інфікованим на коронавірус народним депутатом Сергієм Шаховим під час телеефіру 12 березня, перебувають на двотижневому карантині.ф

Liked the article?
Help us be even more cool!