ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві парламентську журналістку LB.ua поклали у лікарню для перевірки на коронавірус (Оновлено)

23.03.2020, 14:38
Фото - скірншот з відео Ганни Стешенко
Фото - скірншот з відео Ганни Стешенко

У Києві спеціальну парламентську кореспондентку інтернет-видання LB.ua Ганну Стешенко поклали у Олександрівську клінічну лікарню для перевірки на коронавірус.

Про це Ганна Стешенко повідомила у себе на фейсбуці, виклавши декілька відео - з машини швидкої допомоги, а пізніше - з палати.

За словами журналістки, її поклали в інфекційне відділення лікарні, заборонивши виходити.

“Поки що мені сказали, що лежатиму тут я одна. Але враховуючи, що привозять велику кількість людей, велика вірогідність, що до мене когось підселять. … Сьогодні у мені візьмуть кров на ПЛР-тест (полімеразна ланцюгова реакція - ред.), який у кращому випадку, буде готовий через три дні. Всі ці три дні я буду в ізоляції під наглядом лікарів. Обіцяють зробити рентген”, - розповіла Ганна Стешенко.

Про госпіталізацію журналістки до лікарні повідомила також шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна.

“Нашу журналістку забрала машина швидкої в Олександрівську лікарню міста Києва. Ганна Стешенко зараз очікує тесту на коронавірус”, - написала вона в себе у телеграм-каналі.

Пізніше журналістка повідомила, що у неї взяли кров на ПЛР-тест.

“... Тільки зараз взяли кров - ПЛР тест. Він буде готовий, з огляду на вал аналізів, не раніше 2-3 днів. Повторюю, лікарі самі кажуть: експрес-тест - абсолютно не інформативний. Тому всіх з симптомами, з огляду на мій контакт з депутатами 17 числа в Раді, тих, хто повернувся в Україну, - госпіталізують. Наші лікарі - молодці”, - написала вона.

Також Ганна повідомила, що їй зробили рентген, але про результати вона зможе дізнатися лише завтра вранці. 

“Не хворійте! А я сподіваюся, мій тест буде негативним”, - написала Ганна Стешенко.

Як повідомляє LB.ua, 22 березня у Стешенко піднялася температура, з'явилася слабкість. 

“На наступний день температура підвищилася ще більше, і вона викликала швидку. Лікарі відвезли журналістку в Олександрівську клінічну лікарню”, - йдеться у повідомленні.

Її розмістили в палаті, з якою виходити заборонено: триразове харчування приносять, всі процедури роблять на місці.

Як повідомляв ІМІ, 18 березня народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.  Сергій Шахов 13 березня ходив на ефір програми продакшену "Ера-медіа" "Доброго ранку, країно", яка виходить на "UA:Першому". Також Шахов 12 березня ходив на ефір програми "ІнфоВечір" на 5 каналі.

Ведучий програми "Інформаційний вечір" на 5 каналі Роман Чайка та ще четверо працівників каналу, які контактували з інфікованим на коронавірус народним депутатом Сергієм Шаховим під час телеефіру 12 березня, перебувають на двотижневому карантині.

Liked the article?
Help us be even more cool!