ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Вільнюсі 16 вересня відкриють фотовиставку про роботу українських журналістів на війні

14.09.2022, 14:00
На фото: Сергій Нужненко. Автор: Стас Юрченко
На фото: Сергій Нужненко. Автор: Стас Юрченко

16 вересня о 10:00 у Вільнюсі (Литва) у приміщенні залізничного вокзалу відбудеться відкриття виставки фотографій українських журналістів на війні #OntheFrontlinesofTruth.

Виставка показує злочини, скоєні Російською Федерацією проти медіа та журналістів, а також віддає належне українським журналістам, які працюють у надзвичайно небезпечних умовах. 

На фотовиставці буде представлено 30 світлин про роботу журналістів у багатьох куточках України, де точилися бої з початку повномасштабного вторгнення Росії до України. 

Виставку організували ГО "Інститут масової інформації" (ІМІ) та міжнародна організація Internews за підтримки Lietuvos Spaudos Fotografų Klubas.

Це вже друга виставка фотоматеріалів. Перша була організована в червні в Страсбурзі (Франція) Інститутом масової інформації, Постійним представництвом України при Раді Європи, Українською делегацією в Парламентській Асамблеї Ради Європи та PromoUkraïna.

Мета виставки – привернути увагу до злочинів, скоєних Російською Федерацією проти медіа та журналістів, а також показати надзвичайно небезпечні умови роботи журналістів в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!