ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Twitter з'явився лічильник переглядів твітів

23.12.2022, 11:33
Фото – techcrunch.com
Фото – techcrunch.com

У соцмережі Twitter зʼявився лічильник переглядів твітів.

Про це повідомив власник компанії Ілон Маск.

"Twitter запускає підрахунок переглядів, щоб ви могли бачити, скільки разів переглядали твіт! Це нормально вже діє для відео", – написав Маск.

За його словами, це продемонструє, наскільки твіттер живіший, ніж може здатися. Маск підрахував, що понад 90% користувачів читають твіттер, але не пишуть твіти, не відповідають і не лайкають, оскільки їхні дії побачать інші користувачі.

18 грудня 2022 Маск пообіцяв, що підкориться результатам опитування, але не зазначив, коли саме піде з посади, якщо користувачі проголосують за це. Також він іще не назвав свого наступника на цій позиції.

У Twitter заявили, що більше не дозволятимуть користувачам рекламувати інші облікові записи в інших соцмережах на своїй платформі.

Також Twitter заблокував без пояснення причини облікові записи кількох американських журналістів, які відкрито критикували нову політику соцмережі.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц думає піти з Twitter.

Британський співак Елтон Джон пішов з Twitter через нещодавні зміни в політиці соцмережі. Він вважає неприйнятним безконтрольне поширення дезінформації.

21 листопада Ілон Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою “Twitter 2.0”.

Liked the article?
Help us be even more cool!