ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Twitter стався масштабний збій

14.07.2022, 16:54
Фото – techcrunch.com
Фото – techcrunch.com

У роботі Twitter стався збій. Користувачі соцмережі масово повідомляють, що платформа перестала працювати й видає помилку, повідомляє AIN.ua.

Згідно з інформацією сервісу Downdetector, на Twitter поскаржилися вже понад 52 тисячі разів, більшість скарг надходить зі США. В Україні Twitter також не працює.

Це перший серйозний збій у роботі Twitter після проблем, які виникли в лютому. Тоді Twitter двічі за тиждень припиняв роботу, і користувачі не могли отримати доступ до соцмережі. Повідомлялося, що збій стався через “технічну помилку, яка перешкоджала завантаженню часових шкал і публікації твітів”.

Цього тижня з’явилась інформація, що угода Ілона Маска про купівлю Twitter перебуває під серйозною загрозою, оскільки табір Маска дійшов висновку, що дані Twitter про спам-акаунти неможливо перевірити. Команда Маска вже припинила брати участь у перемовинах зі спонсорами угоди.

Як повідомляв ІМІ, компанія Twitter подала 12 липня до суду на бізнесмена Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд.

Liked the article?
Help us be even more cool!