ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США журналіст пообіцяв опублікувати компромат на CNN

23.02.2017, 09:55

Американський журналіст і консервативний активіст Джеймс О'Кіф пообіцяв опублікувати наявні у нього "багатогодинні записи", які компрометують CNN.

Як повідомляється на сайті телеканалу, перша частина матеріалів буде надана у четвер, 23 лютого.

За словами активіста, інформація отримана законним шляхом. "ЗМІ повинні бути притягнуті до відповідальності, і передовсім CNN, оскільки цей телеканал відіграє дуже важливу роль у питанні новин", — зазначив О'Кіф.

Нагадаємо, що раніше авторитетний ресурс CNN звернувся до команди новообраного президента США Дональда Трампа з проханням пояснити, які саме вони допустили неточності при публікації своїх новин, після того як Трамп не дозволив їх журналісту поставити запитання під час своєї першої прес-конференції.

Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання Росії у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, своєю чергою, повідомив у вівторок, 10 січня, що чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президентові Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому, зокрема, йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

На своїй першій прес-конференції Трамп різко обірвав журналіста CNN, який хотів поставити запитання, додавши, що він вважає ганьбою ту інформацію, яку нібито поширив CNN.

ТСН

Liked the article?
Help us be even more cool!