ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У справі Шеремета підозру оголошено трьом з п'ятьох – речник МВС

13.12.2019, 10:12
Фото – Роман Пилипей / ЕРА
Фото – Роман Пилипей / ЕРА

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета підозру оголошено тільки трьом з п'ятьох осіб. Про це в коментарі LIGA.net сказав речник МВС Артем Шевченко.

За його словами, у справі Шеремета підозри за ст. 115 ККУ оголошені трьом особам – Яні Дугар, Юлії Кузьменко та Андрію Антоненку. Подружжя Грищенків, за його словами, проходить в іншій справі – як підозрювані в організації замаху на бізнесмена в Косові Івано-Франківської обл.

“Але, безумовно, вони будуть перевірятися і на це (причетність до вбивства Шеремета. – Ред.). Але поки в них підозра щодо іншого епізоду”, – сказав Шевченко.

За його словами, у подружжя Грищенків узагалі немає процесуального статусу в цій справі, але “до них є оперативний інтерес, і, можливо, їхній статус у цій справі зміниться”.

Як повідомляв ІМІ, 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. 

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко, військовий медик Яна Дугар, волонтер Юлія Кузьменко та ветерани збройного конфлікту на Донбасі Інна (Пума) і Владислав (Буча) Грищенки.

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета підклали музикант і доброволець АТО Андрій Антоненко та лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко.

Liked the article?
Help us be even more cool!