ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії пропагандисти почали отримувати підозрілі бюсти

19.04.2023, 14:14
Фото – телеграм-канал Baza
Фото – телеграм-канал Baza

У Росії пропагандистам почали надсилати гіпсові бюсти, схожі на статуетку, в яку було закладено вибухівку на творчому вечорі Владлена Татарського, повідомляє Медуза.

Таку вже отримав Костянтин Сівков. Йому прийшла посилка з гіпсовим бюстом маршала Жукова 17 квітня. Однак після загибелі Татарського він вирішив не отримувати посилку та звернувся до поліції.

“Я перевів доставлення з кур'єрського на видавання в пункті СДЕК, написав заяву до поліції. Посилання розкривала поліція та підривники… Бюст був позолочений, так само як і та статуетка, яку отримав Владлен Татарський”, – сказав Сівков.

Погруддя для пропагандистів замовили через вконтакті в майстерні з Ульяновська. Замовник сплатив замовлення онлайн і надіслав майстрам п'ять адрес, за якими потрібно було надіслати посилки. Їх мали отримати пропагандисти Костянтин Ісаєв, Костянтин Сівков, Владислав Шуригін, Михайло Терещенко (співробітник пропагандистського державного медіа ТАСС) та політтехнолог Тимофій Сергейцев.

Зараз замовника шукають слідчі. 

Фото – УНІАН

Як повідомляв ІМІ, російський пропагандист Владлен Татараський (справжнє ім'я Максим Фомін), який воював на боці Росії в складі незаконних збройних формувань квазіутворення “ДНР”, називав себе воєнкором і вів блог, загинув 2 квітня в Санкт-Петербурзі (Росія) внаслідок вибуху в кафе Євгена Пригожина. 

За фактом вибуху слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу щодо вбивства (частина 2 статті 105 КК).

Національний антитерористичний комітет Росії звинуватив українські спецслужби й прихильників Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального в убивстві Татарського.

Речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що за вбивство Владлена Татарського персонально відповідальний російський президент Володимир Путін, який розпочав повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!