ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За вбивство пропагандиста Татарського персонально відповідальний Путін – речник ГУР

04.04.2023, 17:18
Фото – Суспільне новини
Фото – Суспільне новини

За вбивство російського пропагандиста Владлена Татарського (Максима Фоміна) персонально відповідальний російський президент Володимир Путін, який розпочав повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. 

Про це сказав речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ.

“Владлена Татарського вбив Путін, коли розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. І персональна відповідальність на Путіні й на всьому його режимі за всі понад 175 тисяч знищених рашистів українською армією, яка визволяє свої території. І за інших знищених зрадників, незалежно від того, чи вони загинули внаслідок прикрої випадковості, чи отримали справедливий вирок, чи від внутрішніх сил опору, чи від держави Україна. Результати для всіх зрадників-терористів і їх пособників будуть однакові. Якщо говорити про перспективу для інших “татарських” і їм подібних, то, безумовно, в українській тюрмі для кожного такого пропагандиста значно безпечніше, ніж у російському барі”, – зазначив Юсов.

Нагадаємо, російський пропагандист Максим Фомін, який воював на боці Росії в складі незаконних збройних формувань квазіутворення “ДНР”, називав себе воєнкором і вів блог під псевдонімом Владлен Татарський, загинув 2 квітня в Санкт-Петербурзі (Росія) внаслідок вибуху в кафе Євгена Пригожина. 

За фактом вибуху слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу щодо вбивства (частина 2 статті 105 КК). 

Національний антитерористичний комітет Росії звинуватив українські спецслужби й прихильників Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального в убивстві Татарського.

Liked the article?
Help us be even more cool!