ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В РНБО уточнили слова Данілова щодо СБУ в інтерв’ю The Times

Служба безпеки України – одна з головних безпекових структур держави, яка робить величезний внесок у протистояння російській агресії, реалізує ефективні операції і нейтралізує російські впливи. Діяльність СБУ викликає велике занепокоєння і перебуває в центрі ворожої уваги.

Про це йдеться в уточненні секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова до інформації видання The Times, оприлюдненому на Facebook-сторінці РНБО.

"Усвідомлюючи рівень загроз, керівництвом Служби здійснена і робиться значна робота щодо очищення організації. Ця робота триває постійно. Позитивні якісні зрушення, які відбулися, відмічають наші партнери й дають їм високу оцінку. Служба перейшла на якісно новий рівень своєї роботи, що повною мірою відповідає вимогам часу", – зазначив Олексій Данілов.

Він наголосив, що водночас українці мають пам’ятати, що безпековий сектор завжди перебуватиме в зоні інтересу Росії, а у своїй діяльності українські правоохоронні та безпекові структури мають враховувати негативний досвід та ефективні механізми локалізації загроз, які виникають.

Як повідомляв ІМІ, в інтерв’ю The Times секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Росія активізувала в Україні мережу шпигунів. Секретар РНБО також розповів, що Росія намагається "поширити дезінформацію та пропаганду, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні". В СБУ на це відповіли, що нейтралізують будь-які спроби російських спецслужб використовувати свій агентурний потенціал в умовах війни.

Зокрема, за даними СБУ, протягом 2022–2023 років викрито понад 2 тисячі зрадників і встановлено понад 300 агентів іноземних спецслужб.

Liked the article?
Help us be even more cool!