ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному запустили нову радіостанцію

17.09.2024, 14:11
Ганна Калаур

У Рівному 10 вересня розпочала роботу радіостанція “Сфера-ФМ”, повідомляється на сайті радіо.

У квітні ТРК “Сфера-ТВ” стала переможцем конкурсу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на право отримання ліцензії на мовлення на частоті 102.2 МГц. Раніше мовлення на цій частоті здійснювала радіостанція “Рокс”. 

Представниця Нацради в Рівненській області Лілії Гринюк розповіла, що частота 102.2 МГц охоплює Рівне і райони, прилеглі до обласного центру. Також, додала вона, ТРК “Сфера-ТВ” отримала ліцензію на мовлення в Копані. 

З квітня телерадіокомпанія готувалася до запуску радіо: змінила приміщення, розширила штат працівників і забезпечила технічну базу. 

Радіо має музично-розважальний формат, розповіла в коментарі регіональній представниці Інституту масової інформації заступниця директора ТРК “Сфера-ТВ” Марія Луцюк.

“В ефірі багато музики – звучать як нові популярні композиції, так і твори, які стали хітами.

ТРК “Сфера-ТВ” після отримання ліцензії на радіомовлення змінила офіс і розширила штат. Фото: “Сфера-ТВ”

Пісні українською мовою та мовами європейських країн. Разом з тим, бувши місцевим мовником, ми вважаємо за необхідне тримати слухача в курсі актуальних подій регіону. Наш слоган – “Так звучить Рівне”, – розповідає Марія Луцюк. 

Крім того, щогодини в прямому ефірі транслюються випуски новин.

Власниками приватного підприємства “Телерадіокомпанія Сфера-ТВ” є його директор Володимир Романюк і Тетяна Волошковець. Володимир Романюк також є співвласником ТОВ “Дошка реклами”, де його бізнес-партнерами є двоє відомих рівнян: колишній народний депутат Віктор Матчук і членкиня виконавчого комітету Рівненської міської ради Надія Гладкевич. Матчук і Гладкевич відомі, зокрема, як власники групи будівельних компаній “Реноме”.

Liked the article?
Help us be even more cool!