ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рівненське медіа "Сфера-ТВ" змінює локацію і розпочинає радіомовлення

20.08.2024, 13:47
Ганна Калаур
Колектив “Сфера-ТВ” збирає речі та обладнання в старому офісі й готується до переїзду. Фото з Facebook-сторінки Миколи Брежицького

Телерадіокомпанія “Сфера-ТВ” 19 серпня переїхала до нового офісу. До цього медіа впродовж 17 років працювало в приміщенні на дев'ятому поверсі багатоповерхівки. 

Також редакція планує залучати до команди нових фахівців, розповіла заступниця директора телеканалу “Сфера-ТВ” Марія Луцюк у коментарі представниці ІМІ.  

“Переїзд зумовлений започаткуванням нового напряму діяльності – радіомовлення. Відповідно, потрібна більша площа для розміщення працівників і техніки, облаштування радіостудій”, – розповіла Марія Луцюк. 

За словами заступниці редактора ТРК “Сфера-ТВ, у квітні 2024 року компанія отримала ліцензію на радіомовлення на частоті 102.2 МГц. 

“Тепер для поєднання теле- і радіомовлення, продакшну та ведення онлайн-ресурсів нам потрібно більше людей та більше місця. Тож переїзд в інший офіс необхідний для розвитку компанії. Така подія, звісно, є для нас поштовхом до започаткування нових проєктів, пошуку ідей, вдосконалення та масштабування діяльності”, – розповіла Марія. 

Liked the article?
Help us be even more cool!