ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У РФ на журналістів напав озброєний чоловік, вимагаючи опублікувати статтю про Сталіна

27.05.2019, 16:59
Фото – Mash

У Ставрополі (Росія) чоловік з ножем напав на співробітників редакції газети партії КПРФ “Батьківщина”, вимагаючи опублікувати статтю про Йосипа Сталіна. Унаслідок нападу постраждало четверо людей.

Про це “Інтерфаксу” повідомив депутат думи Ставрополя Віктор Лозовий.

“Він вимагав, щоб опублікували його статтю про Сталіна. Коли йому сказали, що розглянуть це рішення на колегії, то він дістав мисливський ніж і напав на головного редактора”, – сказав Лозовий, зазначивши, що інцидент стався після 11:00.

За його словами, нападнику близько 70 років. “Ми надали пораненим на місці допомогу, викликали швидку. Головного редактора газети відвезли в травмпункт накладати шви. У нього лицьова рана”, – додав депутат. За його словами, у потерпілих травми середнього і легкого ступеня тяжкості.

Співрозмовник агентства уточнив, що постраждали головний редактор газети Микола Бондаренко і три співробітники крайкому КПРФ. Він додав, що головний редактор госпіталізований, інші потерпілі від госпіталізації відмовилися.

За словами Лозового, напад на співробітників редакції газети партії КПРФ “Батьківщина” і членів партії в Ставрополі зробила психічно хвора людина.

У прес-службі ГУ МВС у регіоні повідомили, що нападника вже затримано і доставлено у відділ поліції, за фактом його дій розпочато дослідчу перевірку.

Liked the article?
Help us be even more cool!