ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Прилуках у помешканні журналістки розбили вікно. В редакції не відкидають, що для залякування

10.12.2021, 17:20
Фото – скріншот з відео ТІМ
Фото – скріншот з відео ТІМ

У ніч на 7 грудня в Прилуках (Чернігівська область) невідомі розбили вікно в будинку журналістки місцевого телеканалу ТІМ Катерини Марченко.  

На телеканалі не відкидають, що це зроблено для залякування, повідомила регіональному представнику ІМІ головна редакторка каналу ТІМ Людмила Цегельник.

“Ми не відкидаємо, що це може бути пов'язане з журналістською діяльністю нашої колеги. Останнім часом Катерина знімала сюжети про проблемні місця життя міста – незаконне вирубування дерев, незадовільний стан доріг у місті. Представники нашого телеканалу неодноразово отримували погрози на свою адресу”, – сказала Цегельник. 

Журналістка Катерина Марченко пов’язує випадок зі своєю професійною діяльністю. “Мої сюжети – вони завжди соціально актуальні. Я висвітлюю події, які хвилюють прилучан, показую те, що люди хочуть оголосити”, – сказала журналістка телеканалу ТІМ. 

У пресслужбі чернігівської поліції представнику ІМІ повідомили, що на місце інциденту виїжджали співробітники. Водночас журналістка не писала офіційної заяви про злочин до поліції, оскільки житло, в якому вона мешкає, орендоване, а власниця будинку відмовилася це робити.

Liked the article?
Help us be even more cool!